N-VA Boutersem: "Moeders en zonen, trekken en duwen"

Op 21 juli 2012

De lokale afdeling van de N-VA plaatst moeders en hun zonen in het offensief. Lijsttrekker Greta Vanden Bempt krijgt steun van zoon en lijstduwer Maarten Devroye. Op plaats twee is Stijn Van Put terug te vinden, zijn moeder Paula Baeb krijgt ook een "lijstduwersfunctie".

"Vrouwen en jongeren trekken onze kar", laat de lokale afdeling trots weten. Met lijsttrekker Vanden Bempt wil de partij inzetten op de sociale thema's onderwijs, kinderopvang en ouderen.

Stijn Van Put (28) krijgt de tweede plaats. "Ik wil meewerken aan een beter Boutersem", zegt Van Put. "Alles moet betaalbaar blijven, vooral de starterswoningen voor jonge volwassenen uit de eigen gemeente."

De moeder van Van Put krijgt plaats achttien. Paula Baeb is ere-onderwijzeres van de Vlaamse Gemeenschap. Zij focust ook op kinderopvang, 55-plussers en de herwaardering van de dorpskernen.

Communicatieverantwoordelijke Maarten Devroye is lijstduwer. "Perceptie is realiteit", lanceert hij tot een persoonlijke slogan. "Ik wil vooral dat de jeugd in Boutersm zich kan bezighouden met jeugd zijn."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is